Ontspanningsmassage

Waarom ontspanningsmassage?

Tijdens een ontspanningsmassage kom je weer even helemaal tot jezelf. De rustige manier van masseren stimuleert namelijk de aanmaak van endorfine en oxytocine in het lichaam. Deze lichaamseigen stofjes verminderen stress en fijner nog: ze bevorderen het geluksgevoel! Tevens zorgt een ontspanningsmassage ervoor dat je lichaam zich herstelt. Doordat je spieren na een massage goed doorbloed zijn, worden ze weer soepel en ontspannen. Kortom: Ontspanningsmassage is de perfecte manier om fysiek en mentaal te ontspannen!

Tarieven voor Ontspanningsmassages:

Nieuw: de Massagebon! tarieven zijn gelijk aan de losse behandel tarieven!
Leuk om te geven, geweldig om te krijgen!
img_16421

Losse behandelingen:

30 min.                 € 20,00
45 min.                 € 30,00
60 min.                 € 35,00
90 min.                 € 50,00

Tijdens de eerste afspraak zal een anamnese (vraaggesprek) afgenomen worden. In de meeste gevallen zal hierna direct behandeling plaats kunnen vinden. Het kan zo zijn dat ik jou niet kan of mag behandelen, maar bijvoorbeeld moet doorverwijzen naar een arts of fysiotherapeut.

Gemiste afspraak

Bent u niet in de gelegenheid om onze afspraak na te komen, laat dit mij dan 24 uur op voorhand weten, dan ben ik namelijk nog in de gelegenheid iemand anders te helpen in uw plaats. Indien u de geplande afspraak niet nakomt of ik dit niet tijdig verneem zal ik de eerste keer dat dit gebeurt coulant zijn en niets in rekening brengen, vanaf de tweede gemiste afspraak zal ik steeds 25 euro in rekening brengen.