Hardloop begeleiding

Trainingsschema’s op maat: Ben je startend hardloper en kun je daarbij wel wat hulp gebruiken? Of wil je jouw tijd op de marathon verbeteren? Een goede opbouw van kwalitatief goede trainingen helpt je om die doelen te bereiken. Graag maak ik jouw doel tot het mijne, zodat we samen dat doel kunnen verwezenlijken op de manier die het beste bij jou past.

Standaard Schema’s: De standaard schema’s kun je onder aan deze pagina gratis downloaden en bieden allemaal een logische opbouw om jouw doel te bereiken. Let er wel op dat dit geen op maat geschreven schema’s zijn, het kan dus goed zijn dat het schema te zwaar of te licht voor jou is.

ClinicsVoorzichtig kennismaken met hardlopen of bijvoorbeeld een actieve clinic running- bootcamp.

Hardloop cursussen: Samen trainen richting een evenement of bijvoorbeeld een starterscursus behoren tot de mogelijkheden.

Personal training: 1 op 1, of in kleine groepjes onder begeleiding trainen, waarbij niet alleen aandacht geschonken wordt aan het opbouwen van uithoudingsvermogen. Ook wordt gewerkt aan techniek, krachttraining, lenigheid en coördinatie. Allemaal componenten die er voor zorgen dat jij beter, verantwoord en sneller kunt hardlopen.


 

Beginnersschema

 

 

5 KM Schema-1
Schema 5 Km

 

 

10 KM Schema-1
10 KM Schema