Hardloop begeleiding

Trainingsschema’s op maat: Ben je startend hardloper en kun je daarbij wel wat hulp gebruiken? Of wil je jouw tijd op de marathon verbeteren? Een goede opbouw van kwalitatief goede trainingen helpt je om die doelen te bereiken. Graag maak ik jouw doel tot het mijne, zodat we samen dat doel kunnen verwezenlijken op de manier die het beste bij jou past.

Standaard Schema’s: De standaard schema’s kun je onder aan deze pagina gratis downloaden en bieden allemaal een logische opbouw om jouw doel te bereiken. Let er wel op dat dit geen op maat geschreven schema’s zijn, het kan dus goed zijn dat het schema te zwaar of te licht voor jou is.

ClinicsVoorzichtig kennismaken met hardlopen of bijvoorbeeld een actieve clinic running- bootcamp.

Hardloop cursussen: Samen trainen richting een evenement of bijvoorbeeld een starterscursus behoren tot de mogelijkheden.

Personal training: 1 op 1, of in kleine groepjes onder begeleiding trainen, waarbij niet alleen aandacht geschonken wordt aan het opbouwen van uithoudingsvermogen. Ook wordt gewerkt aan techniek, krachttraining, lenigheid en coördinatie. Allemaal componenten die er voor zorgen dat jij beter, verantwoord en sneller kunt hardlopen.

Tarieven voor running:

Trainingsschema per 12 weken:
Alle schema’s worden vooraf gegaan door een eenmalige gratis intake van ca. 1 uur. Hier bespreken we samen welke doelen we stellen en hoe we die samen gaan bereiken.

Basic: € 85,00  (incl. 3x consult a 30 min.)
Expert: € 235,00/ € 200,00 (incl. 3x personal training a 1 uur)
Expert +: € 340,00/ € 295,00 (incl. 3x personal training en 3 maal massage a 1 uur)
Pro: € 685,00/ € 575,00 (incl. 12X personal training a 1 uur)
VIP: € 1105,00/ € 900,00 (incl. 12x personal training en 12 maal massage a 1 uur)

Personal training:

60 min. € 50,00
90 min. € 70,00

Cursussen:

Starterscursus (prijzen in overleg)
Basiscursus Bewust hardlopen (prijzen in overleg)

Let op! In overleg kunnen zonder meerprijs maximaal 4 personen per training deelnemen, ik verstuur slechts 1 rekening per training.

Gemiste afspraak

Bent u niet in de gelegenheid om onze afspraak na te komen, laat dit mij dan 24 uur op voorhand weten, dan ben ik namelijk nog in de gelegenheid iemand anders te helpen in uw plaats. Indien u de geplande afspraak niet nakomt of ik dit niet tijdig verneem zal ik de eerste keer dat dit gebeurt coulant zijn en niets in rekening brengen, vanaf de tweede gemiste afspraak zal ik steeds 25 euro in rekening brengen.

Overige tarieven zijn op aanvraag.

Beginnersschema

 

 

5 KM Schema-1
Schema 5 Km

 

 

10 KM Schema-1
10 KM Schema