Sportmassage

Waarom sportmassage?

Herstel na een inspanning bevorderen.

Afvalstoffen die zich ophopen in je spieren moeten afgevoerd worden zodat je weer klaar bent voor een volgende training of wedstrijd. Door middel van sportmassage kan dit proces aanzienlijk versnelt worden zodat je sneller weer op je eigen niveau kunt presteren.

Het lichaam voorbereiden op een inspanning.

Sportmassage kan in dit geval gezien worden als een onderdeel van de warming-up. Spieren worden op de juiste spanning gebracht, zodat je in topconditie aan je trainingssessie of wedstrijd kunt beginnen.

Het voorkomen van blessures.

Spierpijn, vermoeidheid en stijve spieren zijn tekenen van overbelasting. Sportmassage kan helpen deze tekenen van overbelasting weg te nemen, waardoor de kans op blessures aanzienlijk minder wordt.

Tarieven voor sportmassages:

Nieuw: de Massagebon! tarieven zijn gelijk aan de losse behandel tarieven!
Leuk om te geven, geweldig om te krijgen!
img_16421

Losse behandelingen:

30 min.                 € 20,00
45 min.                 € 30,00
60 min.                 € 35,00
90 min.                 € 50,00

Tijdens de eerste afspraak zal een anamnese (vraaggesprek) afgenomen worden. In de meeste gevallen zal hierna direct behandeling plaats kunnen vinden. Het kan zo zijn dat ik jou niet kan of mag behandelen, maar bijvoorbeeld moet doorverwijzen naar een arts of fysiotherapeut.

gemiste afspraak

Bent u niet in de gelegenheid om onze afspraak na te komen, laat dit mij dan 24 uur op voorhand weten, dan ben ik namelijk nog in de gelegenheid iemand anders te helpen in uw plaats. Indien u de geplande afspraak niet nakomt of ik dit niet tijdig verneem zal ik de eerste keer dat dit gebeurt coulant zijn en niets in rekening brengen, vanaf de tweede gemiste afspraak zal ik steeds 25 euro in rekening brengen.